[rev_slider_vc alias=”garagepark”]

Vind jouw garagebox in ons garagepark Haarlem

Op zoek naar een garagebox in Haarlem? In ons garagepark in Haarlem vind u de perfecte garagebox tegen de scherpste prijs! Beschikbaar in drie formaten voor zowel koop als huur.  U bent ervan verzekerd dat uw spullen altijd veilig en droog zijn opgeslagen. De opslagboxen in ons garagepark zijn multifunctioneel. Denk bijvoorbeeld aan een opslagruimte voor uw bedrijfsgoederen en materialen, als tijdelijke opslagruimte voor een verhuizing of verbouwing, of een plek om uw oldtimer of motor te stallen.

Bekijk hier onze garagebox tarieven.

Download de brochure

Garagebox huren

Garagebox Haarlem biedt ondernemers en particulieren een veilige, veelzijdige,professionele, hobby- en of opslagruimte. De ruimtes zijn 24/7 bereikbaar. Het terrein is voorzien van een automatisch toegangshek en camerabeveiliging. De garageboxen zijn gemaakt van hoogwaardig gewapend beton, zijn brandwerend en inbraakresistent. Kijk op de plattegrond voor de actuele beschikbaarheid van boxen welke te huur worden aangeboden.

Garagebox kopen

Garagebox Haarlem biedt ondernemers en particulieren een veilige, veelzijdige, professionele, hobby- en of opslagruimte. De boxen zijn 24/7 bereikbaar. Het terrein is voorzien van een automatisch toegangshek en camerabeveiliging. De garageboxen zijn gemaakt van hoogwaardig gewapend beton, zijn brandwerend en inbraakresistent. Vanaf heden zijn er in het 2e project ook weer XL en XXL boxen te koop! Kijk op de plattegrond voor de actuele beschikbaarheid!

GARAGEBOX HAARLEM KENT 3 SOORTEN BOXEN

Type L
BestemmingOpslag / hobbyruimte
Soort bouwNieuwbouw / Beton
Afmetingen (LxB)6,00 x 2,95 meter
Hoogte2,55 meter
Oppervlakte18 m² BVO
Bruto inhoud45,13 m3

Type XL
BestemmingOpslag / hobbyruimte
Soort bouwNieuwbouw / Beton
Afmetingen (LxB)6,00 x 2,95 meter
Hoogte3,23 meter
Oppervlakte18m² BVO
Bruto inhoud57,17 m3

Type XXL
BestemmingOpslag / hobbyruimte
Soort bouwNieuwbouw / Beton
Afmetingen (LxB)7,00 x 2,95 meter
Hoogte3,23 meter
Oppervlakte21 m² BVO
Bruto inhoud66,70 m3

Uw eigendommen veilig achter slot en grendel

  • De boxen zijn brandwerend
  • Afgesloten terrein
  • Automatisch toegangshek
  • Overheaddeur met modernste veiligheidsfuntcties volgens norm NEN 13241-1
  • Camerabeveiliging
  • PVX buitenarmaturen voor voldoende verlichting ‘s avonds

Lees meer over beveiliging

Wilt u meer informatie over ons garagepark?

Neem vrijblijvend contact op

[caldera_form id=”CF59fd73752e617″]

De voordelen van een opslagbox in ons garagepark!

365 dagen per jaar toegang

Wat u ook heeft opgeslagen, u kunt erbij wanneer u wilt. U heeft altijd toegang tot uw box: ook ‘s nachts en in het weekend. Gewoon wanneer u dat wilt – 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Beveiliging en toezicht

Wij begrijpen goed dat de veiligheid van uw (bedrijfs)goederen voor u zeer belangrijk is. Het terrein is voorzien van camerabewaking, waardoor op beeld wordt vastgelegd wie het complex betreedt.

Toegang tot het garagepark

Het terrein is toegankelijk via een groot geautomatiseerd toegangshek welke te openen is via een sleutel. U heeft altijd toegang tot uw box: ook ‘s nachts en in het weekend.

Afmetingen garageboxen

Box L 2,95 x 6,00 x 2,55 (B x L x H). 45,14m3
Box XL 2,95 x 6,00 x 3,23 (B x L x H). 57,17m3
Box XXL 2,95 x 7,00 x 3,23 (B x L x H). 66,70m3

Geisoleerde overheaddeur

De boxen zijn gemaakt van gewapend beton en voorzien van een Hörmann overheaddeur met modernste veiligheidsfuntcties volgens norm NEN 13241-1

Algemene ruimte

naast de sleutel van uw garagebox ontvangt u ook een sleutel van de algemene ruimte waar zich een dubbel toilet bevindt met een handenwasbak en uitstortgootsteen.

Algemene informatie garagepark Haarlem

GarageBox Haarlem is een nieuwbouw project bestaande een 2-tal projecten gerealisserd aan de Tappersweg 51 en Tappersweg 53 te Haarlem. Deze boxen zijn geschikt voor particulieren en ondernemers die een veilige opslagruimte zoeken. De boxen zijn gemaakt van gewapend beton en voorzien van een Hörmann overheaddeur.

Veilige plek voor elke ondernemer

Bent u zelfstandig ondernemer en zoekt u een ruimte om bijvoorbeeld uw voorraad of bedrijfsadministratie op te slaan? Dan is Garagebox Haarlem de ideale oplossing. De Garageboxen in ons garagepark zijn 24/7 toegankelijk, uitstekend beveiligd en altijd prima bereikbaar. In geval van koop wordt u zelf eigenaar van de grond en opstallen. Een prima investering en voor ondernemers met daarnaast gunstige fiscale voordelen. Bij de aankoop van een garagebox voor eigen gebruik kunt u als ondernemer gebruik maken van een fiscaal voordeel namelijk een investeringsaftrek van 28%.

Rustige plek voor uw hobby

Heeft u ruimte nodig voor uw hobby en zoekt u een ruimte waar u ongestoord kunt werken. Garagebox Haarlem is dan een ideale oplossing voor u! De Garageboxen zijn 24/7 toegankelijk, brandveilig en goed beveiligd middels een toegangshek en camerabewaking. De gemeenschappelijke ruimte is voorzien van een toiletruimte met daarbij een watervoorziening.

Over Garagebox Haarlem

Garagebox Haarlem is een iniatief van de aandeelhouders van IN.EX Exploitatie. IN.EX is een familiebedrijf dat al decenia lang bedrijfsmatig onroerend goed exploiteert. Voor meer informatie over IN.EX kunt u kijken op www.inex-verhuur.nl Als u bij ons huurt dan heeft u een vast aanspreekpunt en is het niet zo dat u te maken heeft met beheerders of derden. Wij blijven uw aanspreekpunt vanaf de bezichtiging tot de ondertekening van het contract. Ook bij vragen tijdens de huurperiode kunt u altijd bij ons terecht.

WILT U MEER INFORMATIE OVER ONS GARAGEPARK?

[caldera_form id=”CF59ff3898aa717″]

Neem contact op

Bel voor meer informatie Mark van Teeseling
Tijdens kantoortijden kunt u ons altijd bereiken op 023 – 205 1515.
Buiten kantoortijden zijn wij in geval van calamiteiten te bereiken op 06-53356005

GARAGEBOX HAARLEM
Transistorstraat 91-11
1322 CL Almere

T 023 – 205 1515
E info@garagebox-haarlem.nl